Vihreä koodi

Vihreän koodaamisen aloittaminen omassa organisaatiossa kannattaa käynnistää koulutuksella. Näin saadaan jaettua kaikille tekijöille perustiedot vihreästä koodista ja voidaan aloittaa nopeasti omien ratkaisujen vihertäminen.

Vihreä koodi -koulutus osa 1: Vihreä koodi

Kasvihuonepäästöt ja energiankulutus ICT-sektorilla ovat kasvussa, joten nyt on oiva aika alkaa pohtimaan vihreää koodaamista omassa organisaatiossasi. Vihreä koodi -koulutuksessa keskitytään ydinasioihin, jotka auttavat sinua ymmärtämään vihreän koodauksen tärkeyden. Koulutuksessa käydään läpi tavat mitata koodin tehokkuutta, hukan poisto, minimointi ja käytännön ratkaisuja. Loppua kohti on myös aikaa keskustelulle.

Koulutuksessa pureudutaan mm. seuraaviin teemoihin:

  • Mistä päästöjä syntyy?

  • Modernin ohjelmiston energian kulutus

  • Mittaaminen, jäte ja minimointi

  • Käytännön ratkaisut

Koulutus kestää yhden tunnin ja se on järjestettävissä sekä lähi- että etäkoulutuksena. Vihreä koodi -koulutus on tarkoitettu kehittäjille, suunnittelijoille sekä muille, jotka ovat aiheesta kiinnostuneet. Koulutus voidaan toteuttaa sekä suomeksi että englanniksi.

Koulutuksen hinta on 600 € + alv.

Vihreä koodi -koulutus osa 2: Vihreä arkkitehtuuri

Vihreä koodi -koulutuksen toisessa osassa paneudutaan vihreän arkkitehtuurin saloihin. Koulutuksen aikana pohdimme miksi softat kasvavat jatkuvasti ja mitä asialle voidaan tehdä. Loppua kohti on myös aikaa keskustelulle.

Koulutuksessa pureudutaan mm. seuraaviin teemoihin:

  • Energiankulutuksen kasvun juurisyihin

  • Vihreän arkkitehtuurin pääpilareihin

  • Pilvipalveluiden energiankulutukseen

  • API-suunnitteluun ja -kehitykseen

Koulutus kestää yhden tunnin ja se on järjestettävissä sekä lähi- että etäkoulutuksena. Koulutus on tarkoitettu kehittäjille, seniorkehittäjille, ohjelmistoarkkitehdeille, tekniselle johdolle sekä muille, jotka ovat aiheesta kiinnostuneet. Suosittelemme, että Vihreä koodi -koulutus osa 1 olisi käytynä ennen vihreä arkkitehtuuri -koulutusta. Koulutus voidaan toteuttaa sekä suomeksi että englanniksi.

Koulutuksen hinta on 800 € + alv.

Onnelliset valmistuneet: